GUOWANG R130Y OTOMATIS HOT-FOIL STAMPING MESIN

Katrangan singkat:

Sisih lan ngarep karo sensor optik tliti, kang bisa ndeteksi werna peteng lan sheet plastik.Sensitivitas bisa diatur.
Sensor optik karo sistem mandeg otomatis ing meja dipakani ngijini sampeyan kanggo ngoptimalake ngawasi sistem- kanggo kontrol kualitas lengkap liwat jembaré sheet kabeh lan macet kertas.
Panel operasi kanggo bagean dipakani luwih gampang kanggo ngontrol proses dipakani karo tampilan LED.
Kontrol drive kapisah kanggo tumpukan utama lan tumpukan tambahan
PLC lan cam elektronik kanggo kontrol wektu
Piranti anti-rintangan bisa nyegah karusakan mesin.
Japan Nitta ngirim sabuk kanggo feeder lan kacepetan luwes


Detail Produk

Informasi produk liyane

Ringkesan produk

Ringkesan produk

20 zona panas

3 Longitudinal, 2 Transversal foil poros

HOLOGRAM Kasedhiya

5000 Lembar/H

Maks.450T tekanan

Pitungan otomatis pola dening komputer cerdas

Parameter teknis

C130Y

Spesifikasi Teknis

C80Y2

HOT-STAMPING UNIT

Tekanan stamping dikontrol dening Sistem Servo YASAKAWA.
Maks.Tekanan 150 T.
Two arah foil pamisah blower kanggo ukuran ageng stamping.

C80Y3

ZON PANAS

20 Zona Pemanasan
Kontrol suhu kapisah kanthi servo kanthi toleransi ± 1 ℃.

C80Y4

FOIL TARIK

3 Longitudinal (Max. 6), 2 Transversal foil shaft dening YASAKAWA servo control
Maks.Foil diameteripun 250mm
Foil break detector
HOLOGRAM opsional

C80Y5

PAKET FOIL

Wadhah foil bisa ditarik metu supaya gampang diganti

C80Y6

SISTEM KOMPUTER

2 layar tutul Led ing mesin, 1 layar tutul Led kapisah kanggo kontrol foil-stamping

Komputer cerdas bakal ngetung lan menehi solusi sing paling apik kanggo pola sing beda kanthi langkah utawa langkah lompat

C80Y7

KOMPAK foil REWINDER

Rewinder foil kompak standar karo mesin

Fitur

Unit pakan
Feeder kualitas dhuwur digawe ing China kanthi 4 suckers kanggo ngangkat kertas lan 4 suckers kanggo nerusake kertas njamin stabil lan cepet dipakani kertas.Dhuwur lan amba suckers gampang diatur supaya sheets pancen lurus.
Detektor lembaran kaping pindho mekanik, piranti retarding lembaran, blower udara sing bisa diatur njamin transfer sheet menyang meja sabuk kanthi ajeg lan tepat.
Pompa vakum saka German Becker.
Tumpukan lateral bisa diatur dening motor kanggo pakan sheet akurat.
Piranti pre-piling ndadekake non-stop dipakani karo tumpukan dhuwur (Max. dhuwur tumpukan nganti 1600mm).
Tumpukan sampurna bisa dibentuk ing palet sing mlaku ing ril kanggo pre-pileng.Iki nggawe kontribusi sing signifikan kanggo produksi lancar lan supaya operator mindhah tumpukan sing disiapake menyang feeder kanthi akurat lan trep.
Single posisi engagement pneumatic dilakokno kopling mechanical insures sheet pisanan sawise saben re-diwiwiti saka mesin tansah dipakani ngarep nyeleh kanggo gampang, irit wektu lan materi-nyimpen nggawe-siap.
Ing sisih nyeleh bisa ngalih langsung antarane narik lan push mode ing loro-lorone saka mesin mung kanthi ngowahi bolt tanpa kudu nambah utawa mbusak bagean.Iki menehi keluwesan kanggo ngolah macem-macem materi: preduli saka tandha register ing sisih kiwa utawa tengen sheet.
Sisih lan ngarep karo sensor optik tliti, kang bisa ndeteksi werna peteng lan sheet plastik.Sensitivitas bisa diatur.
Sensor optik karo sistem mandeg otomatis ing meja dipakani ngijini sampeyan kanggo ngoptimalake ngawasi sistem- kanggo kontrol kualitas lengkap liwat jembaré sheet kabeh lan macet kertas.
Panel operasi kanggo bagean dipakani luwih gampang kanggo ngontrol proses dipakani karo tampilan LED.
Kontrol drive kapisah kanggo tumpukan utama lan tumpukan tambahan
PLC lan cam elektronik kanggo kontrol wektu
Piranti anti-rintangan bisa nyegah karusakan mesin.
Japan Nitta ngirim sabuk kanggo feeder lan kacepetan luwes

Unit die-cutting
Sistem kunci pneumatik nggampangake ngunci lan ngeculake ngethok lan nglereni piring.
Piring nglereni angkat pneumatik kanggo gampang mlebu lan metu.
Sistem garis tengah ing mburu mati kanthi penyesuaian mikro transversal njamin registrasi akurat sing nyebabake owah-owahan proyek kanthi cepet.
Posisi sing akurat saka Cutting chase sing dikontrol dening sensor optik presisi kanthi piranti mriksa-kunci otomatis
Nglereni nguber turnover piranti
Motor utama Siemens dikontrol dening inverter Schneider.
Micro-imbuhan saka pasukan nglereni (akurasi tekanan bisa nganti 0.01mm, Max.tekanan die-cutting bisa nganti 300 ton) dening gear cacing mimpin dening motor servo lan gampang dikontrol dening layar tutul 15 inch.
Crankshaft digawe saka baja 40Cr.
HT300 wesi ulet kanggo pigura mesin lan platens
7 set bar gripper karo grippers digawe saka alloy aluminium entheng lan awet karo jas Ultra hard lan anodized rampung njamin registrasi kertas akurat lan konsisten.
Bar gripper kualitas dhuwur saka Jepang kanthi umur dawa
Bar gripper sing dirancang kanthi unik ora butuh spacer kanggo ganti rugi kanggo njamin registrasi kertas sing akurat
Piring pemotong kanthi ketebalan sing beda-beda (1 pc 1mm, 1 pc 3mm, 1 pc 4mm) kanggo gampang ngganti proyek
Rantai Renold kualitas dhuwur saka Inggris kanthi perawatan sing wis ditambahi njamin stabilitas lan akurasi ing jangka panjang.
Sistem drive indeks tekanan dhuwur kanggo kontrol posisi bar gripper
Piranti proteksi kakehan karo limiter torsi nggawe tingkat keamanan paling dhuwur kanggo operator lan mesin.
Lubrication otomatis lan sistem cooling kanggo drive utama lan lubrication otomatis kanggo chain utama.

Unit Stamping Foil
Rol tarik foil sing bisa diprogram sacara individu (3 set ing longitudinal lan 2 set ing arah transversal) didorong dening motor servo YASKAWA
Longitudinal format lengkap sistem dipakani foil kanggo stamping ing 2 arah ing wektu sing padha mbantu banget ing nyimpen foil uga wektu kanggo ngganti foil.
20 zona pemanasan sing dikontrol kanthi individu, nggunakake sistem pemanasan intubasi, kanthi toleransi ing ± 1C
1 set wesi ulet honeycomb nguber lan ngunci piranti kanggo mati
Piranti wektu manggon kanggo stamping area gedhe
2 arah ndamu online piranti misahake
Sistem sikat mbusak foil bekas saka sisih mesin, ing ngendi bisa dikumpulake lan dibuwang.
Sensor optik ndeteksi foil break.
Rewinder foil opsional WFR-280 kanggo mbuwang foil bekas, ngaktifake foil tatu ing enem poros independen ing modul khusus.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Unit Pangiriman

    Sikat rem sing bisa diatur sing dikontrol dening motor AC mbantu mbongkar kertas saka gripper lan tumpukan kertas kanthi kecepatan sing luwih dhuwur lan keselarasan sing sampurna.
    Dhuwur tumpukan pangiriman nganti 1350mm.
    Piranti fotolistrik nyegah tumpukan kertas pangiriman sing over-ascending lan over-mudhun
    Tumpukan bisa diitung kanthi sensor optik (standar) lan unit bisa digabungake karo piranti kanggo nglebokake slip kertas menyang tumpukan (opsional).Iku bakal nggampangake kanggo njupuk mati blanks lan Pack menyang kasus.
    Kabeh mesin bisa diatur kanthi monitor tutul 10.4 inci ing sisih mburi
    Rak pangiriman tambahan dikonfigurasi kanggo pangiriman non-stop.

    Bagean Listrik

    Detektor elektronik, saklar mikro lan sel fotoelektrik sing dikontrol dening PLC ing kabeh mesin
    Ngalih cam elektronik lan encoder
    Kabeh operasi utama bisa ditindakake kanthi monitor tutul 15 lan 10,4 inci.
    Relay safety PILZ minangka standar njamin standar safety paling dhuwur.
    Saklar antar-kunci internal memenuhi syarat CE.
    Ditrapake bagean listrik kalebu Moeller, Omron, Schneider relay, AC contactor lan mbobol online kanggo njamin stabilitas ing roto dawa.
    Tampilan kesalahan otomatis lan diagnosa dhewe.

    liyane

    Platform operasi kanthi pengontrol pemanasan; 1 set kothak alat lan manual operasi.

    IData instalasi

    C80Y8

    Sampel Aplikasi

    C80Y9 C80Y10 C80Y11 C80Y12

    Sertifikat

    Sertifikat CE kanggo diecutters GW

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita