Kita nganggo solusi produksi lanjutan lan standar manajemen 5S.saka R&D, purchasing, machining, assembling lan kontrol kualitas, saben proses strictly tindakake standar.Kanthi sistem kontrol kualitas sing kaku, saben mesin ing pabrik kudu ngliwati pemeriksaan paling rumit sing disesuaikan kanthi individu kanggo pelanggan sing gegandhengan sing nduweni hak kanggo nikmati layanan unik.

film laminating

  • Film PET Kab

    Film PET Kab

    Film PET kanthi kinclong dhuwur.resistance nyandhang lumahing apik.Ikatan sing kuwat.Cocog kanggo printing layar varnish UV lan liya-liyane.

    Substrat: PET

    Tipe: Gloss

    Ciri khas:Anti nyusut,anti krikil

    Kinclong dhuwur.resistance nyandhang lumahing apik.kateguhan apik.Ikatan sing kuwat.

    Cocog kanggo printing layar varnish UV lan liya-liyane.

    Bedane antarane PET lan film laminasi termal normal:

    Nggunakake mesin laminating panas, laminating siji sisih, rampung tanpa curl lan bend.Gamelan lan lurus Fitur kanggo nyegah shrinkage .Padhang apik, mengilap.Utamane cocog kanggo mung stiker film siji-sisi, tutup lan laminasi liyane.

  • Film BOPP

    Film BOPP

    BOPP Film kanggo Sampul Buku, Majalah, Kartu Pos, Brosur lan Katalog, Laminasi Kemasan

    Substrat: BOPP

    Tipe: Gloss, Matt

    Aplikasi umum: Sampul buku, Majalah, Kartu Pos, Brosur lan katalog, Laminasi Kemasan

    Non-beracun, ora ana ambune lan bebas benzena.Bebas polusi nalika laminasi dianggo, Rampung ngilangi bebaya geni sing disebabake nggunakake lan panyimpenan pelarut sing gampang kobong.

    Ngapikake jenuh warna lan padhang materi sing dicithak.Ikatan sing kuwat.

    Nyegah sheet dicithak saka titik putih sawise mati-nglereni.Film laminasi termal Matt apik kanggo percetakan layar stamping panas UV, lsp.