Kita nganggo solusi produksi lanjutan lan standar manajemen 5S.saka R&D, purchasing, machining, assembling lan kontrol kualitas, saben proses strictly tindakake standar.Kanthi sistem kontrol kualitas sing kaku, saben mesin ing pabrik kudu ngliwati pemeriksaan paling rumit sing disesuaikan kanthi individu kanggo pelanggan sing gegandhengan sing nduweni hak kanggo nikmati layanan unik.

Produk

  • Mesin Laminating Vertikal KMM-1250DW (Pisau Panas)

    Mesin Laminating Vertikal KMM-1250DW (Pisau Panas)

    Jinis film: OPP, PET, METALIC, NYLON, etc.

    Maks.Kacepetan mekanik: 110m / min

    Maks.Kacepetan kerja: 90m / min

    Ukuran sheet maks: 1250mm * 1650mm

    Ukuran sheet min: 410mm x 550mm

    Bobot kertas: 120-550g/sqm (220-550g/sqm kanggo jendhela proyek)

  • Mesin cetak logam

    Mesin cetak logam

     

    Mesin cetak logam bisa digunakake selaras karo oven pangatusan.Mesin cetak logam minangka desain modular saka siji warna nganti enem warna sing ngidini macem-macem percetakan warna bisa diwujudake kanthi efisiensi dhuwur kanthi mesin cetak logam otomatis CNC.Nanging uga printing apik ing batch watesan ing dikarepake selaras model teken kita.We nawakake pelanggan solusi khusus karo layanan turnkey.

     

  • Peralatan mbenake

    Peralatan mbenake

     

    Merk: Carbtree Two Color Printing

    Ukuran: 45 inch

    Taun: 2012

    Produsen asal: UK

     

  • ZK320 Book block trimming lan mesin lipat tutup buku

    ZK320 Book block trimming lan mesin lipat tutup buku

    Mesin buku lengkap mlebu, pinggiran ngarep blok trimming, potongan kertas ngisep, nyetak buku, lempitan tutup lan koleksi buku lan proses liyane.

  • Printing Flexo otomatis lan mesin pukulan kanggo cangkir kertas CCY1080/2-A
  • ARETE452 Coating Machine kanggo Tinplate lan Aluminium Sheets

    ARETE452 Coating Machine kanggo Tinplate lan Aluminium Sheets

     

    ARETE452 mesin lapisan punika indispensable ing hiasan logam minangka lapisan basa dhisikan lan varnishing final kanggo tinplate lan aluminium.Digunakake kanthi akeh ing industri telu potong saka kaleng panganan, kaleng aerosol, kaleng kimia, kaleng minyak, kaleng iwak nganti pungkasan, mbantu pangguna ngerteni efisiensi sing luwih dhuwur lan ngirit biaya kanthi presisi gauging sing luar biasa, sistem switch scrapper, kurang desain pangopènan.


  • Consummables

    Consummables

    Integrasi karo printing lan lapisan logam
    projects, solusi turnkey bab bagean consumable related, materi lan
    peralatan tambahan uga ana ing dikarepake.Kajaba saka konsumsi utama
    kadhaptar minangka nderek, mangga dipriksa karo kita panjaluk liyane dening mail.

     

  • Oven Konvensional

    Oven Konvensional

     

    Oven konvensional punika indispensable ing baris nutupi kanggo bisa karo mesin nutupi kanggo lapisan dasar preprint lan varnish postprint.Iku uga alternatif ing baris printing karo inks conventional.

     

  • Oven UV Kab

    Oven UV Kab

     

    Sistem pangatusan ditrapake ing siklus pungkasan dekorasi logam, ngobati tinta cetak lan lacquers pangatusan, pernis.

     

  • Pengering UV JB-1500UVJW

    Pengering UV JB-1500UVJW

    JB-1500UVJW dirancang khusus kanggo nggunakake mesin sablon otomatis, mesin offset lan peralatan liyane.Kang digunakake digunakake kanggo dying, dehumidifying lan UV nambani etc. ing lapangan printing layar, printing lan dyeing, electroplating, Papan sirkuit elektronik lan ing.

  • JB-145AS Servo Motor Controlled Otomatis Stop Cylinder Screen-Printing Machine

    JB-145AS Servo Motor Controlled Otomatis Stop Cylinder Screen-Printing Machine

    Iki minangka jinis mesin cetak layar cerdas anyar sing dikembangake lan dirancang dening perusahaan kita kanthi hak properti intelektual sing mandiri.Wis telung paten penemuan lan limang paten model sarana.Kacepetan printing ukuran lengkap bisa nganti 3000 lembar / jam miturut syarat kanggo njamin kualitas produk cetak.Iki minangka pilihan sing paling apik kanggo kemasan kertas lan plastik, keramik lan selophane, transfer tekstil, pratandha logam, saklar film plastik, ele ...
  • JB-1450S kanthi otomatis Stacker

    JB-1450S kanthi otomatis Stacker

    JB-1450S Fully otomatis stacker bisa gabungke karo full-otomatis jinis silinder layar penet lan kabeh jinis dryer bebarengan kanggo ngumpulake kertas lan nggawe wong supaya otomatis.